Πιο γρήγορα παρακαλώ… To app για την πιο γρήγορη πληκτρολόγηση

Πιο γρήγορα παρακαλώ… To app για την πιο γρήγορη πληκτρολόγηση

Μια εφαρμογή για το πληκτρολόγιο του κινητού που θα σας λύσει τα χέρια
Αν το να γράφετε μηνύματα ή μέηλ από το κινητό σας φαίνεται κουραστικό, αργείτε να συντάξετε μια πρόταση και τα απεσταλμένα σας είναι γεμάτα ορθογραφικά λάθη, τότε σας έχουμε καλά νέα.

Μια εφαρμογή για το πληκτρολόγιο των κινητών Android είναι η απόλυτη λύση για όποιον γράφει σαν χελώνα – έχει μάλιστα και Ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτερη πληκτρολόγηση.

Ως μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές της κατηγορίας του, το Fleksy είναι το πιο γρήγορο app, κάνοντας την πληκτρολόγηση πανεύκολη και… διαισθητική.

Η εφαρμογή μαθαίνει το πώς γράφεις και το τι γράφεις στα email και τα κοινωνικά μέσα και επιτρέπει χειρονομίες που διευκολύνουν κατά πολύ το τελικό αποτέλεσμα όπως το να σβήνει με μία κίνηση και να ρυθμίζει το μέγεθος του πληκτρολογίου.

Το Fleksy λειτουργεί εξάλλου με όλες τις τρίτες εφαρμογές που χρησιμοποιούμε, μετατρέποντάς το στη μοναδική πλατφόρμα πληκτρολόγησης που θα χρειαστείς ποτέ. Και με αυτόματο διορθωτή (auto-correction) σε 45 και πλέον γλώσσες…

Πηγή: news.gr

Σχετικά με την SouthLab Service

Είμαστε μια μικρή αναπτυσσόμενη εταιρεία που αναλαμβάνει το service και την επισκευή των περισσότερων κινητών συσκευών της αγοράς.

Είμαστε στη Γλυφάδα

Δημ. Γούναρη 225, Γλυφάδα, 16674

+30 210 9624405
support@southlabservice.gr

Ώρες Λειτουργίας
Δευτ - Σάββατο 09:00 - 18:00

Αναλαμβάνουμε επισκευές:

iPhone, Samsung
Lenovo, HP
Tablets, iPads

Αυτό είναι ένα δοκιμαστικό κατάστημα για δοκιμαστικούς σκοπούς — καμία παραγγελία δεν θα ολοκληρωθεί. Απόρριψη