Πώς θα πάρετε backup το iPhone σας

Πώς θα πάρετε backup το iPhone σας

Ενώ η τεχνολογία είναι εκπληκτική, όλοι γνωρίζουμε ότι μερικές φορές μας δυσκολεύει. Ολοι έχουμε βρεθεί στην δυσάρεστη θέση όπου ο υπολογιστής ή το κινητό μας είτε έχει σπάσει είτε έχει διαλυθεί τελείως με αποτέλεσμα να χασουμε τις σημαντικές επαφές μας, φωτογραφίες πολλά άλλα. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενός iPhone είναι ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία όπως η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή μας και ίσως ακόμα πιο σημαντική καθώς το χρησιμοποιουμε καθημερινά και σχεδόν όλες τις ώρες.

Πώς δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουμε καμία απώλεια δεδομένων πάλι;

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας

Χάρη στην “μαμά” Apple η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη!
Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του iPhone θα κρατήσει τα δεδομένα, τις επαφές σας, τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες εφαρμογών σας ασφαλή και υγιή και προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή.

Πέντε εύκολα βήματα:

  • Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο Wi-Fi.
  • Βρείτε τις ρυθμίσεις σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “iCloud”.
  • Κάντε κλικ στο “Backup”.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας τώρα”.
  • Για να ελέγξετε ξανά ότι ολοκληρώθηκε, κάντε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις”> “iCloud”> “Αποθήκευση”> “Διαχείριση αποθήκευσης” και επιλέξτε τη συσκευή σας.
  • Με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του κινητού σας τηλεφώνου στο iCloud, ουσιαστικά αντιγράφετε όλες τις πληροφορίες σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, αρκεί να έχετε τις πληροφορίες σύνδεσης.
    Μόλις το ρυθμίσετε, το τηλέφωνό σας θα συγχρονίσει αυτόματα όλες τις πληροφορίες στο iCloud σας όταν είστε συνδεδεμένοι στο wifi και θα δημιουργείτε συνεχώς αντίγραφα ασφαλείας για το iPhone σας. Αν το τηλέφωνο σπάσει, μπορείτε τώρα να έχετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις πληροφορίες από τον υπολογιστή σας. Αν έχετε ένα νέο iPhone, θα μπορείτε επίσης να ανοίξετε το iCloud στη συσκευή σας και να αντιγράψετε όλες τις προηγούμενες πληροφορίες στο νέο σας τηλέφωνο.

Η Apple το κάνει τόσο εύκολο που δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας για το iPhone σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά με την SouthLab Service

Είμαστε μια μικρή αναπτυσσόμενη εταιρεία που αναλαμβάνει το service και την επισκευή των περισσότερων κινητών συσκευών της αγοράς.

Είμαστε στη Γλυφάδα

Δημ. Γούναρη 225, Γλυφάδα, 16674

+30 210 9624405
support@southlabservice.gr

Ώρες Λειτουργίας
Δευτ - Σάββατο 09:00 - 18:00

Αναλαμβάνουμε επισκευές:

iPhone, Samsung
Lenovo, HP
Tablets, iPads

Αυτό είναι ένα δοκιμαστικό κατάστημα για δοκιμαστικούς σκοπούς — καμία παραγγελία δεν θα ολοκληρωθεί. Απόρριψη